Objavljena prva produžena najava za idući UFC-ov spektakl (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2017 22:45h Autor:

UFC 218

Idući UFC-ov PPV spektakl čeka nas za nešto manje od četiri tjedna, odnosno 2. prosinca. Tada će se u Detroitu susresti Max Holloway i Frankie Edgar, a njihova uvertira je borba Alistaira Overeema i Francisa Ngannou. Pogledajte prvu produženu video najavu za ta dva duela.

Holloway će protiv Edgara imati svoju prvu obranu naslova prvaka perolake kategorije, koji je ljetos osvojio u Brazilu protiv Josea Alda. UFC mu još nije ispunio želju da se bori na Havajima, no ponos svog rodnog otočja namjerava predstavljati i braniti svuda. Frankie Edgar ide u svoj treći napad na titulu do 66 kilograma, ali prvi da mu s druge strane neće biti Jose Aldo, borac koji mu stiski nikako ne odgovara. Hoće li uspjeti oduzeti titulu i postati sada već peti UFC-ov prvak u dvije različite divizije? Saznati ćemo 3. prosinca.

Iako je glavna borba ona za titulu prvaka perolake kategorije, mnoge će puno više zanimati sunaslovna borba, odnosno teškaški duel izuzetno popularnog Alistaira Overeema i sve popularnijeg Francisa Ngannou, borca u kojem UFC vidi budući superzvijezdu te su već uložiti neke svoje resurse da od njega to i stvore. Ovo je vrlo lako moguće borba za idućeg protivnika Stipe Miočića, a promocija već vidi Kamerunca kao budućeg prvaka. Na Overeemu je da to spriječi i postane po drugu puta izazivač teškaškog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI