Objavljena McGregorova reakcija na incident od petka

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.11.2017 21:14h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor iznio je svoje dojmove o incidentu o kojem već puna tri dana priča MMA javnost. Iznio ga je putem Twittera, nakon čega ga je brzo obrisao, ali ne dovoljno brzo da mediji ne sačuvaju dokaze.

McGregor je objavio napisao danas oko podneva, no ona se na internetu nalazila tek nekoliko minuta. Čini se da je Irac shvatio kako mu prsti rade brže od mozga, no nisu radili dovoljno brzo kad je trebalo ukloniti to “glasno pismeno razmišljanje”. Neki novinari su uslikali kako je izgledala ta objava.

“Tip je oko minutu ležao na podu, a meni sudac pokušava reći kako borba nije gotova. To je bio trenutak kada sam izgubio kontrolu. Jebite se svi od reda!”, glasila je ta objava.

Čini se da McGregor niti malo ne žali zbog svog ponašanja i postupka. Što je po cijelu situaciju najgore, čini se da će mu činjenica da nije bio natjecatelj, niti dio kuta nekog od boraca, zapravo biti olakotna okolnost te da njegova kazna, ukoliko je uopće bude, neće biti niti približno teška koliko bi bila da je bio u ulozi službene osobe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI