Objavljena je prva produžena UFC 207 najava (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2016 17:58h Autor:

Ronda Rousey

Pred nama je prva produžena najava za UFC event koji će zatvoriti vjerojatno najuspješniju godinu, ne samo za UFC kao promociju, nego i za cijeli MMA sport. A gdje se može zamisliti spektakularniji završetak nego uz povratak Ronde Rousey.

Još je 15 dana ostalo do eventa i borbe koji će zaključiti UFC-ovu 2016. godinu. Do borbe u kojoj će u kavez ući Ronda Rousey te pokušati postati posljednja osoba koja će u ovoj godini iz kaveza izaći i to s pojasom, koji je do prije godinu dana bio neprikosnoveno njen. Pred njom je vjerojatno najsnažnija udaračica s kojom se do sada susrela, Amanda Nunes. Bit će to pravi test strpljenja, hrabrosti, snage i vještine. A samo jedna može biti pobjednica.

Osim ove dvije djevojke, tu je i Dominick Cruz, koji će pokušati savladati Codya Garbrandta i time sebe nominirati za najboljeg MMA borca u 2016. godini. Bila bi to sjajna priča o povratku nakon dvije teške ozljede. Po mnogima je Cruz nedodirljiv, no ukoliko na njegovom licu završi koja šaka Codya Garbrandta, sve je moguće.

Las Vegas, 30. prosinca 2o16. godine, UFC 206!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI