Objavljen UFC 219 Countdown: Cyborg, Holm, Khabib i Barboza u brutalno dobrim najavama (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2017 10:30h Autor:

Holm, Cyborg, Nurmagomedov, Barboza

Još nas samo šest dana dijeli do posljednjeg ovogodišnjeg UFC eventa, a Božić uz UFC možemo obilježiti tako da pogledamo sjajne “Countdown” najavne dokumentarce o glavne četiri zvijezde sjajnog eventa.

U glavnoj borbi su Cristiane “Cris Cyborg” Justino i Holly Holm, a nema što se još nije reklo o njihovoj borbi. Brazilka je napokon na najvišoj sceni, nakon što 12 godina nije doživjela MMA poraz. Ipak, ovako potkovanu borkinju, kao što je Holly Holm, još uvijek nije imala protiv sebe. U njihovom Countdownu možete pogledati pozadinske priče obje borkinje, ali i to kako su se pripremale za ovu borbu i koga su sve dovele u svoj kamp da im u tome pomogne.

Sunaslovna borba donosi povratak vjerojatno najdominantnijeg borca u cijelom UFC-u, ako se gledaju dosadašnji nastupi. Khabib Nurmagomedov ima 24 pobjede u jednako toliko profesionalnih nastupa, od čega je osam u UFC-u, gdje još nije izgubiti niti jednu rundu. No, Edson Barboza je borac kojem je treba runda, borac je kojem treba samo jedan trenutak da svoje protivnike pošalje u besvjesno stanje, a za to bi mogao imati priliku kroz 15 minuta njihove borbe. Njihov Countdown vam također donosi sjajne priče s dvije strane svijeta.

Uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI