Objavljen kompletan UFC 204 program, Mirsad Bektić otvara Bispingov i Hendov “main card”

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.09.2016 19:47h Autor:

Mirsad Bektić

Idući UFC-ov PPV event je UFC 204, koji se održava 8. listopada u Manchesteru, a predvode ga Michael Bisping i Dan Henderson. Danas je objavljen službeni raspored, po kojem čast otvaranja glavnog programa pripada Mirsadu Bektiću.

Borac iz Srebrenice se vraća u kavez nakon dulje borbe s ozljedama, a tamo ga čeka vjerojatno najveći britanski UFC potecijal, Arnold Allen, koji je do sada oduševio u svim svojim nastupima. Mirsad će ispred sebe imati težak ispit na gostujućem terenu, no pobjeda u toj borbi bi ga mogla lansirati i u Top 10 poredak perolake kategorije.

Ukupno se na programu nalazi 12 borbi, dok je glavni program pripao težim momcima. Dvije glavne borbe su u srednjoj kategoriji, a osim one za naslov, tu su u Vitor Belfort i Gegard Mousasi. Teškaše predstavljaju Stefan Struve i Daniel Omielanczuk, dok će Jimi Manuwa odmjeriti snage s Ovinceom St. Preuxom.

Već smo pisali o tome kako su termini ovog eventa, iako se održava u Europi, prilagođeni američkoj publici, tako da će sve početi iza pomoći, dok bi Bisping i Henderson u kavez trebali ući kada vani već bude svanulo. No, ulaznice su se rasprodale u rekordnom roku, a nema sumnje da će i PPV broj biti vrlo dobar.

UFC 204 – Raspored borbi

GLAVNI PROGRAM (04:00h)

Michael Bisping vs. Dan Henderson
Vitor Belfort vs. Gegard Mousasi
Jimi Manuwa vs. Ovince Saint Preux
Daniel Omielanczuk vs. Stefan Struve
Arnold Allen vs. Mirsad Bektic

UVODNI FOX SPORTS PROGRAM (02:00h)

Iuri Alcantara vs. Brad Pickett
Ian Entwistle vs. Rob Font
Davey Grant vs. Damian Stasiak
Leon Edwards vs. Albert Tumenov

UVODNI FIGHT PASS PROGRAM (00:30h)

Mike Perry vs. Danny Roberts
Adriano Martins vs. Leonardo Santos
Marc Diakiese vs. Reza Madadi

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI