Obitelj obavijestila o stanju Matta Hughesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2017 10:05h Autor:

Matt Hughes

Matt Hughes je i dalje hospitaliziran i u teškom stanju nakon prometne nesreće koju je doživio u petak, a u kojoj je vlak naletio na njegov automobil. No, vijesti koje su stizale tijekom vikenda nude optimizam. Pa je tako već u nedjelju bilo poznato da je slavni UFC borac i bivši prvak stabilno, da je došao k svijesti i da komunicira stiskom ruke.

U ponedjeljak je stiglo priopćenje i od obitelji Matt Hughesa u kojem otkrivaju neke ove detalje.

“Naša obitelj je ganuta potporom koju dobivamo u ovim trenucima. Morate razumijeti da ima mnogo netočnih informacija od ljudi koji kažu da su bliski s obitelji. Mi ćemo vas obavijestiti o situaciji kada budemo imali više vijesti.

Matt je stabilno, nema slomljenih kostiju, niti unutarnjih ozljeda. Zadobio je posjekotine i dobro je natučen. Još uvijek nije potpuno došao k svijesti i ne komunicira na način na koji bi mi to voljeli, no u njemu se vidi borba. Mattova snaga i volja, zajedno s božjim milosrđem će ga izvući iz ove situacije. Molimo vas da molite za njega”, stoji u poruci medijima.

“Njegove oču su zatvorene, ali je pri svijesti i komunicira stiskom ruke”, rekao je u nedjelju u razgovoru za MMA Junkie njegov dugogodišnji menadžer Monte Cox.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI