Nurmagomedov: Khabib se neće boriti u UFC-u ako otpuste Zubairu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2019 14:42h Autor:

Abdulmanap Nurmagomedov

Abulmanap Nurmagomedov je potvrdio stav svog sina, UFC-ovog prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova, koji je još u listopadu poručio UFC-u da će napustiti organizaciju ako raskinu ugovor s njegovim timskim kolegom Zubairom Tukhugovom.

“On je nedvosmisleno izjavio da ako Zubaira bude otpušten, on više neće biti u UFC- u. To je istina”, rekao je Nurmagomedov u intervjuu za ruske medije.

“Ne radi se o novcu. Nama su važniji odnosi s našim susjedima i našim bliskim prijateljima. Kako će izgledati ako okrene leđa nekome iz svog tima? Izgledat će odvratno. Zamislite čovjeka koji vam pomaže u pripremama 5-6 godina, a vi ga odjednom napustite. 

Khabib neće pregovarati s UFC-om sve dok uvjeti za Zubairu u UFC-u ne budu povoljni.”

Tukhugov je upao u probleme s poslodavcem zato što je na UFC 229 priredbi u Las Vegasu  sudjelovao u tučnjavi koja je uslijedila odmah nakon borbe Khabiba i Conora McGregora. Čečenski borac je tada preskočio ogradu kaveza i fizički se sukobio s McGregorom.

UFC mu je za kaznu otkazao dogovorenu borbu protiv McGregorovog timskog kolege Artema Lobova, a predsjednik promocije Dana White najavio je njegov otkaz. Atletska komisija Nevade do daljnjeg ga je suspendirala uz što se Tukhugov nije pojavio na saslušanju sredinom studenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI