Nurmagomedov izvadio Cerroneove "kosture iz ormara": Testirajte ga, 2007. je bio varalica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2015 09:26h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov je indirektno optužio svog sljedećeg protivnika Donalda Cerronea da je varalica. Iako su američki mediji njegov "tweet" proglasili greškom u prijevodu, jasno je na što je Rus mislio. O čemu se točno radi?

Dvojac će, naime, 23. svibnja na UFC-u 187 u MGM Grand Areni međusobno odlučiti o sljedećem izazivaču u lakoj kategoriji. Prepucavanja preko društvenih mreža ovog dvojca već traju neko vrijeme, a sve je kulminiralo jučer kada je Nurmagomedov zatražio od UFC-a nasumični doping test za obojicu. Uz to je izvadio jedan detalj iz Cerroneove prošlosti, točnije iz davne 2007.

"Cowboy je 2007. uhvaćen u prevari i koristio je steroide. Dana White, Lorenzo Fertitta, želim nasumični doping test za obojicu", napisao je Nurmagomedov na svom Twitteru.

Istini za volju tada Cerrone nije uhvaćen sa steroidima u tijelu, već sa dijuretikom Hydrochlorothiazideom koji također nije dozvoljen i koristi se za skidanje kilograma. Radilo se o debitantskom meču Cerronea u WEC-u te je pobjeda protiv Kennetha Alexandera preimenovana u No Contest.

Za sada se ne zna hoće li ih Atletska Komisija podvrgnuti testiranju. U svakom slučaju škoditi ne može…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI