Nurmagomedov i Poirier susreću se idućeg tjedna u Londonu

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2019 22:44h Autor:

Dustin Poirier i Khabib Nurmagomedov

Dogovoren je prvi susret glavnih zvijezda UFC 242 priredbe. Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier odradit će konferenciju za medije idućeg tjedna u Londonu.

Nakon što je napokon službeno potvrđena glavna borba UFC 242 priredbe, koja se 7. rujna  održava u Londonu, Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier mogu krenuti s promotivnim aktivnostima. Tako ćemo ih idućeg tjedna prvi put vidjeti službeno sučeljene, no prije toga će odgovarati na pitanja medija.

Zanimljivo je kako je UFC za takvo događanje odabrao otprilike neku geografsku sredinu, ako ćemo gledati na to da Nurmagomedov živi u Rusiji, dok je Poirier stanovnik Sjedinjenih Američkih Država. U srijedu će London ugostiti ova dva borca i nema nikakve sumnje kako će mediji biti zainteresirani za prisustvo na događaju. Naime, nakon što je Khabib potpisao najvrjedniji ugovor u povijesti UFC-a, sigurno će ga dočekati nekoliko pitanja na tu temu.

Osim toga, UFC se možda strateški odlučio na London, uz nadu da bi se tamo mogao pojaviti Conor McGregor. Dana White već tjednima pokušava dogovoriti sastanak s Ircem, no za sada je još uvijek bez uspjeha. McGregor je trenutno ponovno kod kuće u Dublinu, dok će White sigurno biti prisutan na događanju u glavnom gradu Engleske. Ukoliko uspije privoliti Irca na dolazak ili se jednostavno nada istom, moglo bi biti još zanimljivije nego što se u startu čini.

Mi ćemo svakako spomenutu press konferenciju u potpunosti popratiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI