Nurmagomedov i Ferguson odradili ludu i nabrijanu telefonsku press konferenciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.03.2018 19:53h Autor:

Nurmagomedov vs. Ferguson

UFC je jučer organizirao telefonsku konferenciju s glavnim zvijezdama UFC 223 eventa, Tonyem Fergusonom i Khabibom Nurmagomedovim. I moramo reći da se moglo čuti svašta, odnosno da su slušatelji dobili pravu porciju prepucavanja u kojoj novinar nije bio potreban.

Ne znamo što zapravo reći o ovoj borbi između dva borca koji se jednostavno ne vole. Ali možemo reći kako u ovakvim slučajevima postoje novinari koji postavljaju pitanja na koja borci odgovaraju. Ovog puta to jednostavno nije bilo potrebno, jer su Khabib i Tony uzeli stvar u svoje ruke, odnosno u svoje glasnice. Tako ćemo i mi prenijeti ovo na vrlo zanimljiv način, kroz dijalog. Normalnim načinom pisanja prenijeli smo izjave Tony Fergusona, dok je Khabib Nurmagomedov ukošen. Jednostavno, uživajte.

“Biti će to velika borba, trebali smo se boriti 2015. godine, zatim u 2016. i 2017., a sada je 2018. godina i nadam se kako će se borba napokon dogoditi. Ovo je trenutno najvažnija borba u kategoriji, borimo se za pravi pojas.”

“Tu griješiš čovječe, ja imam pojas, to je pravi pojas, moj pojas. A ti tu pričaš neka sranja, imao si priliku boriti se za njega pa si pao vagu”

“Ja ću govoriti, završiti i nakon toga ti možeš govoriti.”

“Znaš što, ti si započeo i nikada nisi završio. Pobjegao si kao pičkica, ali ja sam sada ovdje. Boriti ćeš se protiv boogeymana, imaš jednu priliku da odustaneš od svega, da odeš i umiroviš se. To bi ti trebala biti jedina opcija.”

“Ne razumijem tvoj engleski jezik, zvučiš mi kao glupan. Ajmo malo govoriti o brojevima. Moj cijeli život, nitko me nije natjerao na tapkanje, nitko. Niti amaterski niti na treningu, nitko i nigdje. Nikad nisam umoran, a ti nešto govoriš o mojoj kondiciji. Ohladi se malo.”

“Tvoja kondicija je užasna, obično sranja. A i imaš još 200 grama za izgubiti jer još nikada nisi bio na težini koja je potrebna da bi se borio za titulu. Nadam se da su sva tvoja sranja pod kontrolom, jer ako zasereš i ovo, mrziti će te cijeli svijet. Pričekaj da osjetiš moj direkt.”

“Jednostavno si očajan, a pričekaj da osjetiš moju kondicijsku spremu, pseto jedno. Odvesti ću te u duboke vode, a onda ću te ostaviti tamo bez dihalice.”

“Što se dogodilo s tvojom kondicijom kada si se borio protiv Dannya Castilla? 

“Brinuo sam se o svom jiu-jitsu, u to sam vrijeme bio plavi pojas i morao sam se testirati. A što je s tobom? Mučio si se tri runde i nisi uspio završiti Edsona Barbozu, kojeg sam ja završio u drugoj rundi. Tako da prestani srati!”

“Ja ne trebam završavati borbe, zašto bih? Meni je potpuno u redu doći u kavez, opustiti se, uzeti vremena, pričati s Danom o budućnosti, o tome kako ću ti razbiti facu. Sve je u redu, mi smo s Danom već osmislili plan. Zato on govori o “Khabib Time” (Khabibovo vrijeme) cijeli vrijeme i ti si jebeno ljubomoran.”

“Mislim kako Dana ipak više cijeni mene jer sam pravi borac, a ti si pseto. Ja se uvijek pojavim, zadovoljim vagu, ja sam profesionalac.”

“Tko je pravi borac? Ti si pravi borac? Ti, koji je sedam puta u karijeri poslan u knockdown. Sedam puta si završavao na podu. I ja ću te nokautirati, razumiješ li to? 

“To mi je u redu, nadam se da ćeš pokušati boksati protiv mene, jer će onda tvoja guzica završiti na podu. Pokidati ću ti zglobove!”

“Lakše malo brate, nitko ne razumije tvoj engleski. Smiri se malo. Zašto si nervozan? Mi ovdje samo razgovaramo. A ti si toliko nervozan da zvučiš kao neki glupi tip.”

Khabib i Tony su se nakon toga složili kako nitko ne smatra Conora McGregora pravim prvakom, no to je zapravo jedino gdje su oni pronašli zajednički jezik.

“Tako je, reci im da sam ja pravi prvak!”

“Ne, ti si privremeni prvak, budi skroman. Ti si upravo to i imaš lažni pojas. Prodaj ga dok još možeš za njega dobiti nešto novaca.”

“Lažni pojas? Meni itekako izgleda kao pravi. Sjaji se. Ti imaš lažne pojaseve, jer ti ih tvoji fanovi dodaju. Svi ti ljudi koji plove tvojim brodom i sponzorstvo od Reeboka, sve je to sranje.”

“Sada govoriš o Reeboku? Nisu ti dali ugovor pa si i oko toga ljubomoran. Mogu ti riješio ugovor ukoliko želiš. Osim toga, rade jako dobre tenisice, možemo ti naručiti jedne, koji si broj? Mogu dogovoriti da naprave tvoj model na kojima će pisati Tony Ferguson privremeni prvak, želiš li to?”

“Ne, zapravo mi je trenutno jako dobro. Uostalom, i sve mi je bolji svaki puta kada otvoriš svoja usta.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI