Nunes vs. Shevchenko pomaknuto na UFC 215

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2017 17:49h Autor:

Nunes vs. Ševčenko

Amanda Nunes i Valentina Shevchenko će vrlo vjerojatno svoj dvoboj za titulu UFC prvakinje u bantam kategoriji odraditi 9. rujna na UFC-u 215 u kandadskom Edmontonu. Vijest je pvi objavio brazilski Combate koji tvrdi da je informacije dobio od dobro obaviještenog izvora bliskog Nunes. S obzirom da su i čelnici UFC-a potvrdili da rade upravo na ovom rješenju, ne postoji razlog zašto ne vjerovati informaciji brazilskog medija.

Podsjećamo, Nunes i Shevchenko su trebale predvoditi nedavno održan UFC 213, no Brazilka se povukla iz dvoboja samo nekoliko sati prije ulaska u Octagon. Razlog povlačenja su bili zdravstveni problemi ili točnije upala sinusa zbog koje je kasnije primila antibiotsku terapiju.

Predsjednik UFC-a Dana White nije povjerovao njezinoj priči, nego je ustvrdio da se 90 posto radilo o mentalnim problemima sugerirajući tako da je Nunes odustala jer se nije mogla nositi s pritiskom. I Shevchenko je nakon svega izjavila da ne vjeruje Nunes jer joj je tijekom boravka u Las Vegasu izgledala zdravo i spremno.

Čelnik UFC-a je potvrdio da Nunes i Shevchenko neće biti “main event” u nadolazećem dvoboju, unatoč tome što se radi meču za titulu UFC prvakinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI