Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nunes: Trener Tarverdyan je uništio Rondu uvjerivši je da je boksačica (VIDEO) | Fight Site

Nunes: Trener Tarverdyan je uništio Rondu uvjerivši je da je boksačica (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.12.2016 13:18h Autor:

Edmon Tarverdyan i Ronda Rousey

48 sekundi je trebalo Amandi Nunes da doslovno zaključi karijeru Ronde Rousey. U 48 sekundi bivša prvakinja je primila previše teških udaraca da bi se ikada vratila u Octagon. Nije bila nokautirana kao protiv Holm, no zato su batine bile gore i brutalnije.

Za uspjeh ove Brazilke u noćašnjem dvoboju nije zaslužna samo ona i njezine neosporne kvalitete. Ronda i njezin tim su potpuno promašili u pripremama. Očito mentalno nedovoljno stabilna, Ronda je krenula u boksački obračun s djevojkom kojoj je upravo boks najjača strana – posebno u prvih pet minuta svakog dvoboja. Već su prva dva udarca koja su sjela na bradu bivše prvakinje zapravo označila početak kraja. Šokirana Ronda jednostavno nije reagirala od tog trenuta do momenta kada je Herb Dean prekinuo “masakr”. Amerikanka je ukipljeno stajala i primala udarac za udarcem. Izgledala je poput “meksičke pinade” koju gladna djeca trgaju u potrazi za slatišima”. Nakon prekida Nunes je otišla do Rondinog kuta s porukom Rondinom treneru Tarverdyanu: “Nemaš pojma…”

Na press konferenciji je izjavila da je čitav scenarij predvidjela unaprijed.

“Da čitavo vrijeme sam znala da će ovako biti. Trenirala sam kao lavica, trenirala sam za ovo. Ako dobijem priliku, znala sam da je mogu brzo završiti. Znala sam da ta djevojka ne može primiti moje udarce.”

Je li bila iznenađena da je Ronda spremna na izmjene? Očekivao se njezin puno oprezniji pristup i naglasak na hrvačkom dijelu…

“Znala sam da će izmjenjivati udarce sa mnom jer joj je njezin boksački trener rekao da ima dobru tehniku. Tako da sam znala da će se okušati u boksu sa mnom. Ali sam i znala da kada primi pokoji čisti udarac da će ići u klinč. ”

Je li Ronda bila uzdrmana od prvog udarca?

“Da, vidjela sam to. To mi je izgradilo samopouzdanje i od tuda sam išla dalje.”

Nunes je otkrila zašto je otišla kod Tarverdyana…

“Zato što on misli da je ona boksačica. To joj je utuvio u glavu i ta djevojka to misli. A ima sjajan judo i trebala bi se držati druge taktike. No, on joj je ludo utuvio neku ideju koja ju je pokopala. Ja sam pravi udarač u ovom slučaju. To sam mu samo rekla.”

“Mislim da je ovo njezin kraj. to sam sigurna. Ne može ništa više napraviti. Ako se ponovno sretnemo, opet će biti isto. Ne može primiti moje udarce.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI