Nunes: Ronda će se iznenaditi kada je dotaknem, sigurna sam 200 posto da ću pobijediti

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2016 10:45h Autor:

Amanda Nunes & Ronda Rousey

UFC-ova bantam prvakinja Amnada Nunes (13-4) konačno je saznala s kim će se obračunati u svojoj prvoj obrani naslova. Na UFC 207 priredbi 30. prosinca u Las Vegasu Brazilka će dijeliti kavez s bivšom prvakinjom Rondom Rousey (12-0). Iako je čeka borba s najdominantnijom ženskom MMA zvijezdom “Lavica” je i više nego sigurna da će oktogon napustiti uzdignute ruke.

“100 posto sam sigurna da ću pobijediti Rondu Rousey, 200 posto”, rekla je Nunes za TMZ.

“Uživat ću svaki dan u ovom trenutku u svojoj karijeri. Ovo je trenutak koji sam čekala, da se borim na velikim priredbama poput UFC-a 200. Kao što sam rekla, moram obraniti ovaj naslov. Ovo je velika predstava, veliki event.”

Prije poraza od Holly Holm na UFC-u 193 u studenom prošle godine, olimpijska judoka Rousey opustošila je diviziju oslanjajući se na svoj elitni judo. No 28-godišnja Nunues vjeruje da će se moći nositi s “Rowdy” budući da i sam ima podlogu u judu, ali s druge strane nije toliko sigurna da će bivša prvakinja imati riješenje za njezine “stand up” vještine.

“Jasno mi je sve što će Ronda taj dan donijeti u kavez. No mislim da se neće moći nositi s mojom stojkom. Jako će se iznenaditi kada je dotaknem, kada povežem svoje udarce.”

Iako je doživjela devastirajući poraz nokautom u posljednjem nastupu, Nunues vjeruje da Rousey ipak zaslužuje odmah se boriti za pojas.

“Ona je bila najdominantnija borkinja. Mislim da zaslužuje priliku. Znam kako ću pobijediti Rondu Rousey. treniram za Rondu još od svoje prve borbe u UFC-u. Ova borba će mi promijeniti život i karijeru. Nadam se da je spremna. Znam da je ona teška protivnica, ali ja sam najbolja na svijetu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI