Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nunes potpisala ugovor za borbu protiv Cyborg, no za potpuno drugačiji datum | Fight Site

Nunes potpisala ugovor za borbu protiv Cyborg, no za potpuno drugačiji datum

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2018 17:51h Autor:

Amanda Nunes

Amanda Nunes potpisala je ugovor za borbu protiv Cris Cyborg i čini se da je sve spremno za vjerojatno najveću borbu u povijesti ženskog MMA-a. No, postoji jedan problem, iako obje borkinje tvrde da su prihvatile borbu, u njihovim izjava ne poklapaju se datumi.

Danas smo već pisali o tome kako samo detalji nedostaju do dogovora borbe između Cris Cyborg i Amande Nunes, borbe koja bi svakako bila jedna od najvećih ove godine te vjerojatno najveća u povijesti ženskog MMA-a. Činilo se kako bi rujan i UFC 228 trebali biti opcija, a sve je potvrdila i Cyborg, koja je taj event već stavila u svoje ime na društvenim mrežama. No, čini se da se netko igrao “pokvarenog telefona”.

Naime, Amanda Nunes je na Instagramu objavila kako je potpisala ugovor za borbu, kojim se i pohvalila fotografijom. Ono što svakako buni je to da na ugovoru piše UFC 232, odnosno event koji se održava tek 29. prosinca. To je gotovo četiri mjeseca nakon datuma o kojem govori Cyborg, odnosno nakon 8. rujna kada se održava UFC 228. UFC se po ovom pitanju još uvijek nije izjasnio.

Pitanje je kako će na ovo reagirati Cyborg, koja se nije borila od početka ožujka te je izjavila kako to svakako namjerava napraviti krajem ljeta ili početkom jeseni. Ova borba već je jednom otpala jer Cyborg nije bila spremna čekati do datuma koji je Nunes navela kao onaj kada se namjerava boriti, a čini se da se takva situacija sada ponavlja i teško je pretpostaviti što bi se u narednim danima moglo dogoditi.

Waiting on you. @criscyborg #ufc232 December 29 🦁 Contrato assinado 29 de dezembro #ufc232

Objavu dijeli Amanda Nunes (@amanda_leoa)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI