Nunes otkrila zašto je odustala od nastupa na UFC-u 213!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2017 09:40h Autor:

Amanda Nunes/Instagram

UFC prvakinja Amanda Nunes nije mogla ili nije htjela nastupiti na UFC-u 213 koji se održao proteklog vikenda u Las Vegasu. Brazilka je trebala ukrstiti rukavice s Valentinom Shevchenko, no nije bila sprema ući u ring jer se osjećala loše. Unatoč tome što su joj liječnici dali zeleno svjetlo za nastpu, a Dana White je nakon priredbe rekao da se radilo o “uglavnom mentalnom problemu.”

Nunes se fanovima objavila preko službenog Twittera te je otkrila što se dogodilo. Prema njezinim tvrdnjama za nenastupanje je kriva kronična upala sinusa.

“Imam kroničnu upalu sinusa. I ranije sam se borila ovim problemima, ali ovaj put nije išlo. Tijekom skidanja kilograma nisam mogla disati, vrtilo mi se i od pritiska u sinusima mi nije bilo dobro. Nisam se osjećala sposobno boriti se i nisam htjela riskirati udarce u glavu u kojoj mi je bio takav pritisak” napisala je “Lavica”.

Brazilka je pokušala odgovoriti i na tvrdnje Dane Whitea da je prema doktorima bila spremna za ulazak u Octagon.

“Odveli su me u bolnicu nakon vaganja i samo su mi pregledali krv i nivo dehidracije. Na temelju ta dva pokazatelju su rekli da se mogu boriti. Sljedeći dan sam otišla te su mi snimili glavu i pronašli bakterijsku vrećicu u sinusima. Dobila sam antibiotike i poslali su me specijalistu”, tvrdi Nunes i zaključuje:

“Nikada ranije nisam odustala od borbe. Žao mi je zbog toga i žao mi je zbog fanova koji su me došli gledati. Nadoknadit ću vam to kada sljedeći put stupim u kavez. Borba će biti dogovorena za neki noviji datum.”

Prema pisanju američkih medija UFC pokušava dvoboja prebaciti za UFC 215, a ovaj meč ne bi trebao predvoditi priredbu, nego samo biti dio nje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI