Nunes otkrila što je bio bolji osjećaj- nokautirati Rondu Rousey ili Cyborg

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2019 16:27h Autor:

Amanda Nunes

Amanda Nunes je na UFC-u 232 ostvarila povijesni uspjeh i postala najbolja MMA borkinja svih vremena. 

“Lavica” se popela iz bantama u perolaku kategoriju i za samo 51 sekundu nokautirala “najstrašniju borknju svijeta” prvakinju Cris Cyborg te je tako postala prva žena koja drži dvije UFC titule i to istovremeno.

(VIDEO) Amandin nokaut i ostali UFC 232 udarci kroz usporene snimke

Ugledni novinar Areil Helwani proglasio je Nunes najboljom borkinjom 2018. godine i tim povodom ugostio Brazilku na svojoj emisiji na ESPN- u gdje ju je upitao što joj je bio bolji osjećaj- nokautirati Cyborg ili nekoć najdominantniju prvakinju bantama, popularnu Rondu Rousey?

“Nokautirati Cyborg je zasigurno bio bolji osjećaj” rekla je Nunes. “Jer ona je najbolja u svojoj diviziji, nije bila poražena toliko dugo i svi strahuju od Cyborg i sve te stvari. Nokautirati je i dokazati da je se cijelo ovo vrijeme uopće ne bojim. Otkad sam je prvi put pogledala u oči nije me bilo strah. I kad sam joj se uspjela unijeti u lice i nokautirati je na taj način, iskreno, to je bio najbolji osjećaj ikada.”

Nunes je bantam titulu osvojila na UFC-u 200 kada je gušenjem s leđa zaustavila Mieshu Tate. Uslijedila je demolacija Rousey za samo 41-sekundu na UFC-u 207. Pojas je zatim obranila protiv Valentine Ševčenko i Raquel Penington te je sada ostvarila trijumf protiv svoje sunarodnjakinje iz perolake kategorije postavši prva osoba koja je nokautirala Cyborg.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI