Nunes o Rondi: Ne znam koji je njezin problem, ali igra se s krivom osobom

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2016 17:07h Autor:

Amanda Nunes

Prije gubitka titule na UFC-u 193 u listopadu prošle godine Ronda Rousey je bila sveprisutna u medijima. No težak nokaut je dotad neporažnu kraljicu ženskog MMA-a bacio u sramotu, depresiju, a broj intervjua koje je dala ove godine se može nabrojati na prste jedne ruke.

Iako se podignula na noge i odlučila pokušati vratiti titulu, što će napraviti ovog vikenda na UFC-u 207 protiv prvakinje Amande Nunes, Rousey se nije vratila na veliku pozornicu što se medijskih dužnosti tiče i UFC je promociju eventa morao raditi praktički bez njezine pomoći.

No Brazilka Nunes nema problem s tim, te tvrdi da joj je Rondina odsutnost čak i pomogla u pripremi za svoju prvu obranu naslova.

“Da budem iskrena, ne znam koji je njezin problem. Ali ako želi igrati ovu igru, igra je s krivom osobom. Ja sam jako usredotočena i znam kako ću je završiti. Meni je ovako dobro. Ne volim davati previše intevjua. Volim trenirati, stati u kavez i raditi svoj posao. Za mene je dobro to što Ronda Rousey ne radi ništa. Mogu se odmoriti i fokusirati na svoj trening, skidanje kila, i to je to.”

Bantam prvakinja tvrdi da povlašteni status vrijedi samo za Rousey i da je situacija obrnuta UFC prema njoj nebi imao razumjevanja kao što imaju prema svojoj velikoj zvijezdi.

“Mislim da bi mene sigurno tjerali da obavljam medijske dužnosti. Da kažem kako ne želim ništa raditi UFC bi me natjerao. Vole Ronu Rousey, što možete napraviti? Prebiti joj guzicu. Ja ću to napraviti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI