Nunes još više razljutila Penu: Pobijedit ću Rondu, a onda ćemo odmah napraviti i revanš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2016 18:48h Autor:

Amanda Nunes

Ako će se UFC voditi planovima prvakinje bantam kategorije, Amande Nunes, borba nje i Ronde Rousey dogoditi će se dva puta za redom. Naime, ona ju namjerava pobijediti, a nakon toga još dodatno zaraditi kroz revanš.

Rousey se vraća na posljednjem ovogodišnjem eventu, a nitko nije sretniji od trenutne prvakinje Amande Nunes, koja zna da joj je ovo najveća prilika za zaradu karijere. No, ona vjeruje kako ta zarada može biti još veća, a za to joj je potrebna jedna stvar. Pobjeda nad Rondom Rousey.

“UFC je napravio jako dobru stvar što je organizirao ovu borbu. Ronda Rousey ima svako pravo boriti se za titulu. Dugo vremena je bila dominantna, popularizirala je ženski MMA, a ujedno ima i jedan od najprodavanijih prijenosa ikad. Ima samo jedan poraz, nakon kojeg se odlučila odmoriti. Otiđite na internet i vidjet ćete kako svi govore o njenom povratku. Ona je učinila da je ženski MMA ono što je danas, jer je navela Danu White da promijeni mišljenje. Tako da se apsolutno ima pravo boriti za titulu, i to ne jednom nego dva puta. Nakon što ju pobijedit, odmah ću joj dati i revanš, ukoliko ona to bude željela.”

Ova kombinacija samouvjerenosti i superlativa prema Rondi Rousey će sigurno razbjesniti neke druge kandidatkinje za vrh, prije svega Juliannu Penu, koja smatra kako je ona ta koja se trebala boriti za titulu, pa je nakon ovog epiloga čak i zaprijetila odlaskom iz promocije. Amanda ima poruku za nju i druge djevojke:

“Tu je jako puno djevojaka koje napreduju u rankingu. Prije svih je to Julianna Pena, koja treba prestati pričati i početi se boriti, jer ljudi žele vidjeti velike borbe. Zato je i ugovorena borba mene i Ronde. Julianna još uvijek tek treba izgraditi svoje ime. Tu je zato Valentina Ševčenko, koju sam ja pobijedila, ali koja je nakon toga savladala Holly Holm i također napreduje svakom borbom.”

Nunes i Rousey predvode UFC 207, posljednji ovogodišnji event, koji se održava 30. prosinca u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI