Nunes definitivno zainteresirana za najveću borbu u povijesti ženskog MMA-a: “Ovo svi žele gledati”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2018 14:28h Autor:

Amanda Nunes

Amanda Nunes javno je odlučila pokazati svoj interes za vjerojatno najveću borbu u povijesti ženskog MMA-a, onu u kojoj bi trebala odmjeriti snage sa sunarodnjakinjom Cris Cyborg.

Još je prije nekoliko dana predsjednik UFC-a Dana White otkrio da je aktualna prvakinja u bantam kategoriji zainteresirana za meč s onom iz perolake.

“Amanda Nunes se želi boriti protiv Cyborg i to je borbu koju ćemo organizirati. To je prava borba i već radimo na njoj. Amanda Nunes je snažna velika djevojka jakog udarca. Mislim kako vrlo dobro može parirati Cyborg i to bi svakako bila zabavna borba”, izjavio je tada White, a sada je Nunes potvrdila njegovu priču.

“Prije svega, osobno nemam ništa protiv Cris Cyborg, ali vjerujem da je ovo borba koju svi žele gledati i ujedno borba kojom obje možemo ostaviti značajan trag u ovom sportu”, glasila je njena poruka preko Twittera.

Podsjetimo, i Cyborg je odmah nakon meča s Holly Holm pričala o ovom spektakularnom okršaju.

“Neću reći ne meču protiv Nunes. Ali ću reći da mi se taj meč ne sviđa jer smo obje Brazilke. Ali ako se ona želi boriti i UFC hoće taj meč…”, izjavila je Cyborg te nadodala kako vjeruje da je Holm čvršća od njene sunarodnjakinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI