Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Novo lice Claudie Gadelhe: Bez “pločica” osjećam se bolje nego dok sam ih imala! (FOTO) | Fight Site

Novo lice Claudie Gadelhe: Bez “pločica” osjećam se bolje nego dok sam ih imala! (FOTO)

UFC 28.04.2018 13:45h Autor:

Claudia Gadelha

Jedna od najboljih UFC borkinja, Claudia Gadelha, dugo je vremena bila poznata po svojoj izraženoj muskulaturi, koja ju je isticala među kolegicama iz slamka divizije. No, nakon posljednjeg poraza odlučila je promijeniti neke životne i trenažne navike, a rezultati su vidljivi. Sama Claudia izjavljuje da je sretnija nego ikada.

Bivša izazivačica u slamka kategoriji i vlasnica profesionalnog skora 15-3, priprema se za borbu protiv Carle Esparze, bivše prvakinje, koja će se održati na UFC 225 eventu, 9. lipnja u Chicagu. Biti će to borba u kojoj će se razriješiti rivalitet još iz vremena dok njihova divizija nije bila dio UFC-u. Ali isto tako bi to trebala biti borba u kojoj ćemo vidjeti novu Claudiu, kako ju je ona sama nazvala, sretnu Claudiu.

Ona je nakon poraza u svojoj posljednjoj borbi, a bilo je to protiv Jessice Andrade u rujnu prošle godine, najavila kako će uzeti pauzu i da će tijekom nje promijeniti svoje životne navike. Osim toga, promijenila je ranije i tim, više nije u Brazilu nego u Jackson-Winkeljohn dvorani u Albuquerqueu. Već kroz objave na Instagramu kroz to cijelo vrijeme mogle su se vidjeti neke promjene, no ono najvažnije se vidi sada, kada se već nalazi unutar kampa za borbu.

Naime, posebno iz jučerašnjeg “InstaStorya” je vidljivo kako je Claudia odlučila promijeniti puno toga, što će djelovati na njen fizički izgled te vjerojatno i spremu, s ciljem da nauštrb snage poboljša svoju kondiciju, glavni razlog zbog čega u ljeto 2016. godine nije postala UFC prvakinja. U toj objavi je postavila fotografiju uz izjavu koja bi sama po sebi trebala značiti puno.

“Mislim kako puno više uživam nemajući izražene trbušne mišiće, nego dok sam ih imala. #SretnaClaudia”, napisala je ova simpatična Brazilka.

Osim te objave, mi smo ispod teksta dodali neke fotografije koje je Claudia objavila tijekom spomenutog razdoblja, da bi na kraju dodali neke iz ranijeg vremena. Naravno, to ne znači da se Claudia zapustila niti da njena građa više nije sportska. Sjajna fizička sprema i dalje je tu, ali razlika između trbušnih mišića onda i sada je više nego očita. Najbitnije je da je ona sretna i zadovoljna, to će sigurno pomoću u treningu, a možda i kod skidanja kilograma za borbu. Kakva će biti u oktogonu, tek ćemo vidjeti.

Objavu dijeli ᏟᎶ (@claudiagadelha)

Objavu dijeli ᏟᎶ (@claudiagadelha)

Objavu dijeli ᏟᎶ (@claudiagadelha)

Objavu dijeli ᏟᎶ (@claudiagadelha)

Objavu dijeli ᏟᎶ (@claudiagadelha)

Objavu dijeli ᏟᎶ (@claudiagadelha)

Objavu dijeli ᏟᎶ (@claudiagadelha)

Objavu dijeli ᏟᎶ (@claudiagadelha)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI