Novinari već na javnom treningu primjetili da nešto nije u redu, Holloway odgovorio “osjećam se sjajno” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2018 10:34h Autor:

Screenshot

Čelnici UFC-a su noćas zasigurno doživili novi šok (još jedan u nizu) kada su obaviješteni da je njihov prvak u perolakoj kategoriji Max Holloway ponovno, po treći put ove godine, odustao od nastupa na jednoj velikoj priredbi.

Prošli put je povučen dva dana prije ulaska u kavez s Nurmagomedovim, sada se to dogodilo tri dana prije meča s Ortegom na UFC-u 226.

Razlog odustajanja je, prema riječima njegovog tima, potres mozga čije je znakove i simptome Holloway pokazivao još prošlog tjedna. Oni također tvrde da su i ljudi iz UFC-a vidjeli “kako se Max ne ponaša normalno” pa je Holloway hospitaliziran u ponedjeljak gdje je proveo noć. U utorak je odlučeno da bi prvak ipak trebao nastupiti, a onda se dogodio jučerašnji otvoreni javni trening.

Nakon što je odradio pomalo mlak i prilično kratak trening za fanove, “The Blessed” se pojavio pred novinarima koji su već tada primjetili nedostatak energije kod prvaka. On je sve demantirao i prebacio je vrlo brzo temu na fanove i sjajnu atmosferu. Svoj mlaki trening nije previše komentirao, odbacivši tvrdnju riječima “da se osjeća sjajno”.

“Osjećao sam se sjajno, osjećao sam energiju publike. Bilo je ludo, udarao sam fokusere, ali morao sam pričati i s Bradom i s fanovima. To je šou, to je sve šou. Ovdje je ludilo, ovdje me vole. Kao da sam na Havajima”, bio je njegov odgovor.

Odmah nakon ovog intervjua, Holloway je zaspao u hotelskoj sobi i nisu ga mogli probuditi. Kada se uspio ustati na noge, imao je problema s govorom, ispred očiju je vidio fleševe, a vid mu je bio zamućen. Odlučeno je da ga se povuče iz dvoboja s Ortegom.

U nastavku pogledajte Hollowayjev posljednji intervju prije povlačenja s UFC-a 226 i otvoreni trening za javnost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI