Novi vlasnici UFC-a namjeravaju ukinuti show “The Ultimate Fighter”

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2016 23:52h Autor:

The Ultimate Fighter 24

Jedan od poteza novih vlasnika UFC-a, koji se sigurno neće svidjeti pasioniranim ljubiteljima mješovite borbe, mogao bi biti ukidanje najvećeg svjetskog MMA reality showa, The Ultimate Fightera.

Riječ je o originalnom UFC proizvodu, koji je svoju premijeru imao 2005. godine, a iz prve sezone su izašli borbi protiv Stephena Bonnara i Forresta Griffina, koji su u finalu odradili jednu od najvećih UFC borbi ikad, ali i legende poput Diega Sancheza, Chrisa Lebena, Kennya Floriana i Josha Koschecka. S vremenom je odrađen veliki broj sezona, a trenutno se emitira 24. iz glavne serije, s tim da je još odrađeno i četiri sezone brazilskog, tri sezone latinoameričkog i jedna sezona kineskog izdanja showa. Uz to smo mogli pratiti i dvije sezone s borcima iz Australije, jednom protiv britanskih, a drugi puta protiv kanadskih kolega.

No. kako dolaze vijesti iz izvora bliskih vodstvu promocije, čini se da bi trenutne sezone mogle biti posljednje koje će se održati i emitirati, budući da novo vlasništvo baš i nije oduševljeno serijalom. Naravno, ovo su tek prve informacije, no već su se pojavile neke koje govore kako bi moglo doći do izrazitog smanjenja broja evenata, pa ne bi trebalo čuditi niti da novo čelništvo uistinu misli ukinuti Ultimate Fighter.

Inače, show je donio pet UFC prvaka i jednu prvakinju te više izazivača za titulu, kao i podosta borca koji su ozbiljni kandidati za ulazak u kuću slavnih. Također, Ultimate Fighter ima gotovo kultni status među fanovima, no čini se da novi vlasnici imaju jednu novu strategiju vodstva. Iz tog razloga ne bi trebalo čuditi ukoliko je ova vijest uistinu istinita.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI