Novi UFC vlasnici otpustili legende sporta Chucka Liddella i Matta Hughesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.12.2016 11:55h Autor:

Chuck Liddell i Matt Hughes

Nove žrtve poslovne politike WME-IMG kompanije su dva bivša borca koji spadaju među najveće legende u povijesti sporta. Zaposlenici UFC-a više nisu Chuck Liddell i Matt Hughes.

Svakim danom sve više saznajemo kako je UFC, a samim time i cijeli MMA sport, ušao u neko novo vrijeme, vrijeme gdje će se neke stvari drugačije odvijati, a neke osobe drugačije tretirati, pa čak i ako se svi slažemo da to nikako nije pravi pristup. No, ekipa iz WME-IMG ima svoj način kojim su stvorili svoje poslovno carstvo, pa tako nešto primjenjuju i na svoju novu igračku.

Tako su bez svog posla u promociji ostala dva bivša borca koje će gotovo svi fanovi svrstati među najveće legende sporta. Jedan od njih je vjerojatno najobožavaniji borac u povijesti, beskompromisni Chuck Liddell, bivši prvak poluteške kategorije koji se umirovio 2010. godine te je odmah postavljen na funkciju UFC-ovog potpredsjednika za poslovni razvoj. Drugi je legendarni Matt Hughes, sudionik nekih od najlegendarnijih borbi u povijesti i bivši prvak velter kategorije. Hughes je od 2013. godine bio zaposlen na poziciji potpredsjednika za razvoj sportaša i odnose s tijelima vlasti.

Osim svojih poslova na navedenim funkcijama, Liddell i Hughes su često sudjelovali u nekim drugim akcijama promocije. Tako su veliki dio svog angažmana odradili kroz putovanja i promociju UFC-a, a Liddell je ove godine bio i trener u latinoameričkom Ultimate Fighteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI