Novi UFC-ov Brazilac u problemima s dopingom

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2016 18:35h Autor:

Viscardi Andrade

USADA je izašla s podatkom o novom borcu kojeg se sumnjiči za korištenje dopinga. To je Brazilac Viscardi Andrade, koji je u svojoj posljednjoj borbi slavio protiv Richarda Walsha, prošli mjesec u Brisbaneu.

To je nakon Franka Mira već drugi borac s istog eventa kojeg je sumnjiči za prekršenje pravila antidopinške komisije USADA. To je danas otkrio sam borac, koji je izjavio da ne vidi nikakvo kršenje pravila, odnosno da se za ovu borbu pripremao kao za svaku u proteklih deset godina. Trenutno mu je prioritet rasvijetliti situaciju i dokazati kako on nije varalica.

Brazilskom velterašu je to bila treća pobjeda u četiri UFC nastupa, odnosno druga u nizu, no čini se kako će ostati bez nje. UFC je također dao službeno priopćenje, u kojem su samo naveli kako trenutno ne namjeravaju djelovati, odnosno da prepuštaju USADA da dođe do službenih rezultata. Nakon toga najavljuju djelovanju u skladu s propisima, što bi značilo poništavanje Andradeove pobjede, ukoliko se dokaže kako je uistinu konzumirao nešto što nije smio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI