Novi tjedan, novi UFC doping skandal

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.03.2018 09:38h Autor:

Augusto Mendes

Novi tjedan, novi tekst u rubrici “padovi UFC boraca na doping testu”. Baš kao što smo prošli tjedan pisali…padovi UFC boraca su postali toliko česti da bi zaista morali otvoriti posebnu rubriku na portalu samo za vijesti vezane uz ovu tematiku.

Ovotjedna “žrtva” USADA-ine kontrole je Augusto Mendes. On se trebao natjecati na priredbi u New Jerseyju sljedećeg mjeseca, no to se ipak neće dogoditi.

Član UFC-ovog rostera bantam kategorije je pao na doping testu izvan natjecanja, kako je u utorak izvijestio UFC. Pozitivan je bio njegov uzorak koji je prikupljen 7. ožujka. Sada mu slijedi proces ispred USADA-inih tijela koja će mu na koncu čitave stvari izreći i kaznu ukoliko se pokaže krivim.

Podsjećamo, Mendes je trebao ukrstiti rukavice s Merabom Dvalishvilijem 21. travnja, no već ranije je povučen s tog popisa borbi. UFC traži zamjenu za Mendesa tako da bi Dvalishvili ipak trebao ostati na popisu borbi.

Posljednji put Mendesa smo gledali u travnju 2017. kada je poražen od Aljamaina Sterlinga na UFC on FOX 24 priredbi. Ukupno u karijeri ima 6-2.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI