Novi show Dane Whitea donio ugovor potencijaloj mladoj UFC superzvijezdi (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2017 18:34h Autor:

Sean O’Malley

Novi UFC-ov show, Dana White Tuesday Night Contender Series je već u svojoj drugoj epizodi promociji donio borca koji u svakom mogućeg aspektu “miriše” na buduću superzvijezdu. Upoznajte Seana O’Malleya.

Riječ je u showu koji se svakog utorka održava uživo iz UFC-ove dvorane u Las Vegasu i sastoji se od pet borbi u kojima se međusobno sastaju MMA potencijali koji još nisu dio UFC-a. Oni koji impresioniraju postaju novi članovi UFC-a. Nakon dva zarađena ugovora u prvoj epizodi, u drugoj ih je moglo biti i više, ali na kraju je odabran tek jedan borac, no taj iznad sebe ima auru superzvijezde.

Sean O’Malley ima 22 godine, visok je 180 centimetara i nastupa u bantam kategoriji. Nakon jučerašnje borbe njegov je skor 8-0 uz čak pet pobjeda nokautom u prvoj rundi. No, ono što je napravio u spomenutoj borbi protiv Alfreda Khashakyana je posebno impresivno. O’Malley je pokazao kako ima izuzetno agresivan stil borbe, bradu koja može primiti udarce te izuzetno raznovrstan arsenal svojih udaraca. Svog je protivnika dva puta slao u knockdown, no drugi puta je to bio nokaut, nakon kojeg je samo odšetao u stilu Marka Hunta. Odšetao u roster UFC boraca bantam kategorije.

Pogledajte najbolje trenutke borbe te prvu izjavu borca reporterki Lauri Sanko, kao i trenutak u kojem je Dana White upravo njemu odlučio dodijeliti UFC ugovor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI