Novi problemi za B.J. Penna-policija pokrenula istragu protiv bivšeg prvaka

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2016 10:57h Autor:

B.J. Penn

Problemi za B.J. Penna se nastavljaju. Nakon što ga je bivši suradnik optužio za seksualno uznemiravanje njegove djevojke, havajska policija je sada na temelju njene prijave  pokrenula istragu protiv bivšeg prvaka i UFC legende.

Navodna žrtva je još u veljači prijavila incident u trenutnom mjestu prebivališta, okrug Delaware u Ohiu, a havajska policija je potvrdila da su prošli tjedan u Hilu dobili primjerak izvještaja.

>Novinar iznio teške optužbe: Penn je ovisnik o kokainu koji je seksualno uznemiravao moju djevojku

Pennovi problemi započeli su prije dva mjeseca kada ga je Pedro Alex Carrasco, bivši novinar i urednik s njegovog portala BJPenn.com, optužio za seksualno uznemiravanje njegove djevojke, ali i za dugogodišnju ovisnost o kokainu. Penn je optužbe odbacio uz objašnjenje da Alex, kojeg je otpustio prije navodnog incidenta, pokušava iznuditi novac.

>Pennova stranica o teškim optužbama: Sve je laž, puno je rupa u toj priči!

37- godišnji Penn se trenutno priprema za svoj povratak iz mirovine te bi se 4. lipnja trebao suočiti s Denisom Siverom na UFC 199 priredbi. Zadnju seriju u oktogonu završio je 2014. s nizom od tri poraza protiv Diaza, MacDonalda i Edgara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI