Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Novi problemi za Alpha Male? Cody Garbrandt otišao kod Jacksona i Winkeljohna | Fight Site

Novi problemi za Alpha Male? Cody Garbrandt otišao kod Jacksona i Winkeljohna

UFC 28.12.2015 20:30h Autor:

Cody Garbrandt

Nakon što je Team Alpha Male napustio TJ Dillashaw, ekipa iz Sacramenta mogla bi se naći u novim problemima nakon što je Cody Garbrandt najavio kako će veći dio svojih priprema za iduću borbu odraditi u Albuquerqueu, u timu Jacksona i Winkeljohna.

Ovaj talentirani član bantam kategorije (i bivši dečko Paige VanZant) odlučio je otići u Albuquerque da bi imao taktički bolji trening za svoju borbu protiv Johna Linekere, no namjerava se u Sacramento vratiti radi sparinga. Nešto slično je izveo TJ Dillashaw za obranu naslova protiv Renana Baraoa, da bi nakon toga i za stalno napustio tim.

Iz tog razloga ova odluka zabrinjava tim u vlasništvu Urijaha Fabera. Jedan od problema kod tima je što, unatoč velikom broju kvalitetnih boraca iz nižih težinskih skupina, oni i dalje nemaju stalnog glavnog trenera. Otkad je tim napustio Duane Ludwig, kao glavni trener je zaposlen Martin Kampmann, no on nije stalno stacioniran u Sacramentu i sigurno je da se borci ne osjećaju potpuno dobro i organizirano u takvom timu. Cody je nešto i sam rekao o svojoj odluci:

“Odlazim tamo u siječnju na nekoliko tjedana, onda ću se na nekoliko tjedana vratiti u Sacramento, pa opet tamo i tako dalje. Jako mi se sviđa kako radi trener Brandon Gibson. Njegova tehnika te način motivacije i treninga. To je ono što mi je potrebno, a i on vjeruje u mene kao i ja u njega. Mislim kako će više različitih pogleda pomoći mojoj karijeri. Vjerujem kako će ovaj način uzrokavati da ću jednostavno proći kroz Johna Linekera te da ću dokazati koliko sam dobar. I na kraju si utabati put prema krajnjem cilju, osvajanju naslova UFC prvaka.”

Cody je do sad neporažen, a u UFC-u je nastupio dva puta, savladavši Marcusa Brimagea i Henrya Brionesa. Borba protiv Linekera sigurno mu je najveći ispit do sada, a održati će se 21. veljače na Fight Nightu u Pittsburghu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI