Novi ‘matchmaker’ potpisao za UFC, Shelby promoviran na Silvinu poziciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2016 09:36h Autor:

Mick Maynard

Ranija nagađanja su potvrđena te su iz UFC-a sinoć potvrdili kako su u svoje redove doveli novog ‘matchmakera’. Riječ je o bivšem predsjedniku Legacy FC promocije – Micku Maynardu.

Doduše, Maynard neće biti glavni ‘matchmaker’ već će zauzeti ulogu Seana Shelbyja koji je dosad radio pod Joeom Silvom. Samim time, Shelby će se naći na Silvinoj poziciji. Ovaj dvojac će biti zadužen za organizaciju borbi, razvoj boraca na rosteru, ali i za traženje potencijalnih talenata.

S druge strane, Silva će se umiroviti krajem ove godine nakon više od 20 godina lojalnosti UFC-u. Podsjetimo, najpoznatiji MMA ‘matchmaker’ je s promocijom još od vremenena kada je bila pod vlasništvom Semaphore Entertainment Groupe (SEG).

“Doprinos Joea Silve u posljednjih 20 godina je ogroman. On je odigrao veliku ulogu u stvaranju sporta kakvim ga danas gledamo. Obilježio je svoje mjesto u sportu i želim mu puno uspjeha u mirovini”, izjavio je White pa prokomentirao novo pojačanje:

“Uzbuđen sam što će nam se priključiti Mick. On je postao jedan od najcjenjenijih ljudi u borilačkom sportu i radio je odličan posao u pronalaženju i razvoju talenata. S druge strane, Sean već godinama radi odličan posao u UFC-a i veselim se njihovoj suradnji.”

Svoju izjavu nakon potpisa je dao i Maynard:

“Ovo je za mene nevjerojatna prilika i veselim se organizaciji akcijom nabijenih borbi koje UFC-ovi fanovi žele vidjeti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI