Novi doping pad u UFC-u, žrtva je Talijan Marvin Vettori

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2018 19:29h Autor:

Marvin Vettori

Talijanski UFC borac, Marvin Vettori, pao je na USADA-inom doping testu te mu slijedi privremena suspenzija, za vrijeme dok će pokušati dokazati nevinost, odnosno nenamjerno uzimanje zabranjene supstance.

Kako je USADA ovog ljeta uvela novo pravilo, da više neće u javnost izlazi s podacima o padu doping testa sve dok ne završi cijela istraga, tako je Vettori ovo odlučio otkriti sam. 25-godišnji Talijan pao je na doping testu prije gotovo tri mjeseca, odnosno 8. kolovoza. Do sada je šutio, da bi jučer putem društvenih mreža odlučio otkriti kakva je situacija u pitanju.

“Od početka moje karijere, uvijek sam bio čist borac. Nikada namjerno nisam uzeo išta što bi mi moglo dati prednost ispred protivnika i uvjeravam vas kako su moji rezultati plod odricanja, predanosti, krvi i znoja. Ovo je samo mala stanica na putu prema ciljevima koje sam si postavio. Čim budem u mogućnosti vratiti se u kavez, nastaviti ću tamo gdje sam stao, sa samo jednim ciljem ispred sebe”, napisao je Vettori.

Budući da je već prošlo gotovo tri mjeseca otkako se dogodio pad, odnosno otkako je preuzet njegov uzorak, za pretpostaviti je kako Vettori već otprilike zna što mu slijedi te je odlučio sam se obratiti prije nego USADA izađe u javnost s podacima, kao i s kaznom za njegov postupak.

Vettori je do sada u UFC-u upisao po dvije pobjede i poraza te jednu neodlučenu borbu. Posljednji nastup imao je u travnju, kada je podijeljenom sudačkom odlukom poražen od Israela Adesanye.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI