Novi dan, novi UFC pad na doping testu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2018 10:34h Autor:

Polo Reyes vs. Maestro Kim

U rubrici “tko je danas pao na doping testu u UFC-u”, današnji pobjednik je borac lake kategorije Marco Polo Reyes. Naime, u četvrtak je UFC-ova anti doping agencija USADA obavijestila UFC kako je Reyes pao na doping testu na uzorku koji je prikupljen 8. ožujka. Elitna promocija je po obavijesti USADA-e potvrdila vijest i otkrila je javno.

Reyesa smo posljednji put vidjeli u akciji u siječnju na Fight Night priredbi u St. Louisu kada je za samo 60 sekundi nokautirao Matta Frevolu. Ponovno je osvojio bonus za najbolju izvedbu večeri, što mu je čak treći dodatak na honorar u pet UFC nastupa.

Od kada se pridružio elitnoj promociji, Reyes (8-4) je pobijedio u četiri od pet nastupa uključujući tri impresivna nokauta. Jedini borac koji mu je uspio stati na kraj je do sada bio opasni James Vick.

U kratkom priopćenju za javnost UFC obavještava kako je Reyes pao na doping testu 8. ožujka i da će, kao i obično, USADA provesti sve istražnje radnje koje bi trebale raščistiti ovaj slučaj. Najavili su također i dodatne informacije “kada za to dođe vrijeme”.

Za sada se ne zna na koju je zabranjenu supstancu bio pozitivan ovaj sjajni borac. S obzirom da ranije nije imao problema s dopingom, Reyesu prijeti maksimalno dvije godine suspenzije u slučaju da se pokaže krivim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI