Nove UFC 192 borbe: Bagautinov se vraća protiv Benavideza, Namajunas na prijateljicu Angelu Hill

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2015 00:43h Autor:

Rose Namajunas i Angela Hill

Dvije nove borbe potvrđene su za UFC 192. Bivši izazivač u muha kategoriji, Ali Bagautinov, sastat će se protiv drugog bivšeg izazivača, Josepha Benavideza, dok će u ženskoj slamka kategoriji borbu odraditi Rose Namajunas i Angela Hill.

UFC ne namjerava štediti Alija Bagautinova, nakon povratka sa suspenzije, koju ne zaradio zbog korištenja nedozvoljenih supstanci. Bilo je to u borbi za titulu, protiv Demetriousa Johnsona, u lipnju prošle godine, a Dagestanac je dobio suspenziju u trajanju od 15 mjeseci. Njegov protivnik na povratku je nominalno Top 3 borac muha kategorije, Joseph Benavidez.

Bagautinov je inače, do poraza od Johnsona, bio unutar niza od 11 pobjeda, od čega su tri bile u UFC-u. Benavidez se protiv Johnsona borio u borbi za prvog UFC muha prvaka, a kasnije je dobio još jednu prilike, no završio je nokautiran. Osim ta dva poraza, u UFC-u ima devet pobjeda, što je uvjerljivo najviše o kratkoj povijesti muha kategorije.

A u slamka kategoriji bi smo napokon trebali vidjeti drugi nastup Rose Namajunas. Nakon što je borbe protiv Nine Ansarrof otpala samo dan prije održavanja, za zaručnicu Pata Barrya je uslijedilo dodatno razdoblje čekanja. Sad je napokon saznala datum svoje borbe, ali i protivnicu. Bit će to Angela Hill, njena jako dobra prijateljica, s kojom je nerijetko znala i trenirati. No, čini se kako to Seanu Shelbyu ne predstavlja nikakav problem. Hill u UFC-u ima pobjedu nad Emily Kagan te poraz od Tecie Torres.

UFC 192 održava se 3. listopada u Houstonu, a predvode ga Daniel Cormier i Alexander Gustafsson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI