Nove dvije borbe pridodane programu UFC 230 u New Yorku

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.08.2018 21:07h Autor:

Lando Vannata

Dodane su dvije nove borbe na UFC 230 event, koji se 3. studenog održava u New Yorku. Kavez u Madison Square Gardenu ugostiti će borbe dvojice lokalnih boraca. Brian Kelleher boriti će se protiv Dominga Pilartea, dok će se Lando Vannata boriti protiv Matta Frevole.

Za Briana Kellehera (19-3, 3-2 UFC) biti će to već treća borba ove godine i prva nakon poraza od Johna Linekera u svibnju. Prije toga je savladao Renana Baraoa čime je dobio veliku priliku boriti se protiv jednog od najboljih bantamaša svijeta, no ipak za takav ispit još nije bio spreman te je savladan prekidom pred kraj borbe. Na domaćem terenu dočekati će 28godišnjeg Dominga Pilartea (8-1), produkta nedavno završene druge sezone Dana White’s Tuesday Night Contendera.

Druga potvrđena borba održava se u lakoj kategoriji, a tamo će se boriti momak iz susjednog New Jerseya, poznat i kao kralj bonusa, Lando Vannata (9-3-1, 1-3-1 UFC). Iako je upisao pobjedu u samo jednoj UFC borbi od pet dosadašnjih, četiri bonusa, od čega tri za borbu večeri, ono su zašto ga UFC toliko cijeni te zašto će već peti put u nizu nastupiti na PPV eventu. Ovog atraktivnog borca također čeka borac iz spomenutog showa, no njegove prve sezone. Matt Frevola (6-1, 0-1 UFC) pokušati će upisati svoju prvu UFC pobjedu, a on će također nastupiti na domaćem terenu, tako da će ovo zapravo biti jedan lokalni duel.

UFC 230 za sada ima sedam potvrđenih borbi. Još uvijek se radi na potvrdi duela Chrisa Weidmana i Lukea Rockholda, a Weidman će vjerojatno nastupiti na eventu čak i ukoliko mu Rockhold ne bude protivnik. Također se još uvijek čeka i glavna borba, što je podosta čudno, jer je UFC prošle dvije godine za Madison Square Garden sve imao vrlo rano spremno. Ovako je teško i zaključiti čime bi se još mogao pojačati ovaj program, a znamo da UFC inače za MSG čuva samo ono najbolje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI