Nova Uniao sprema osvetu za Team Alpha Male

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2014 19:52h Autor:

Jose Aldo, Dede i Barao

Poraz Renana Baraoa od Dillashawa te gubitak pojasa, vrlo je teško pao cijelom brazilskom Nova Uniao timu. No, ako je vjerovati njegovom kolegi Jose Aldu, momci iz tog tima spremaju osvetu.

Jose Aldo, UFC-ov prvak u perolakoj kategoriji, pokušao je objasnio poraz svog kolege: "Renan je bio sjajno pripremljen, no naravno da je i Dillashaw dobro trenirao. No iskreno, iznenadio nas je, kako Renana, tako i sve nas. Barao je bio spremniji, mentalno i fizički, no nije očekivao način na koji će se TJ boriti."

No, Alda je razljutila šala Uriaha Fabera, koji je na listu polaznika seminara Duanea Ludwiga, upisao Baraovo ime. "Po njihovoj logici, koliko bi onda puta Uriah Faber trebao doći na seminar u Nova Uniao", pitao se Aldo dodavši: "To je nedostatak poštovanja prema njemu, kao i prema cijelom našem timu. Do sad smo ih uvijek pobjeđivali, Faber je redovno gubio od nas i nikad mu nešto slično nismo napravili. Uvijek smo ih respektirali i uvijek bi im pomogli i kad bi došli kod nas u dvoranu. Nikad nismo napravili nešto slično."

Na kraju je završio s jednim obećanjem: "No, nema veze, trebamo biti strpljivi, uskoro ćemo se ponovno susresti. Ja imam borbu protiv Mendesa, a Barao će, ako Bog da, dobiti novu priliku protiv Dillashawa. Uzvratit ćemo im na pravi način, osvetit ćemo im se za ovo."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI