Nova UFC prvakinja odbila Valentinu Ševčenko: Ona još ne zaslužuje napad na titulu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2017 22:36h Autor:

Nicco Montano

Prva UFC-ova prvakinja muha kategorije, Nicco Montano, smatra kako Valentina Ševčenko ne bi trebala biti njena protivnica u prvoj obrani titulu, a jednak takav stav ima i prema Paige VanZant.

Montano je do titule došla pobjedom u 26. sezoni Ultimate Fightera, koja je svoje finale imala pretprošlog vikenda. U finalu je savladala Roxanne Modafferi, koja je uskočila kao zamjenska borkinja, nakon što Sijara Eubanks nije skinula kilograme, odnosno pozlilo joj je dok je pokušavala.

Nakon te borbe, Montano je odmah dobila metu na svoja leđa, odnosno svaka borkinja želi napad na njenu titulu. Budući da je divizija tek uspostavljena, teško je zaključiti tko ima reference za borbu protiv nje, a nekako u prvi plan iskače prošla izazivačica bantam kategorije, Valentina Ševčenko. Ipak, prvakinja se s time ne slaže, ona ima protivnicu s kojom se želi okušati u kavezu.

“Naravno da se želim boriti protiv najboljih, jer samo tako možeš dokazati da si ti najbolji, no Ševčenko trenutno nije najbolja u ovoj kategoriji. Zapravo, nije se još niti borila u njoj, kao niti Paige VanZant. Tako da mislim da bi pomalo neozbiljno bilo dati borbu za titulu nekome takvom, a i ja sam borkinja koja želi poštene borbe protiv onih koji su to stvarno zaslužili. Voljela bih da to bude Sijara Eubanks, mislim kako je zaslužila svoju priliku. Pala je vagu, ali uspjela je zadovoljiti ju tri puta u šest tjedana unutar showa, tako da sam sigurno da ona to može. Bila sam tako, gledala sam to i vidjela sam koliko je srca uložila u to i koliko to želi. Tako da se želim boriti protiv nje u svojoj prvoj obrani titule”, rekla je Montano.

Ševčenko je prije nekoliko dana službeno potvrdila spuštanje u muha kategoriju te je izjavila kako čeka ugovaranje borbe, ali da ne zna hoće li to biti za titulu. Rekla je samo kako iduću godinu vidi kao onu u kojoj će doći do UFC pojasa. Nedavno je prozvala Paige VanZant, koja je izjavila preko Twittera kako je njena iduća borba za titulu u novoj kategoriji. Osim njih dvije, još je nekoliko zanimljivih imena odlučilo svoju sreću potražiti u ovoj kategoriji, tako da nema sumnje da će biti vrlo zanimljivih borbi. No, koja će djevojka iduća napasti titulu? To je jako teško za pretpostaviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI