Nova UFC-ovka pala na doping testu

UFC 16.06.2017 11:33h Autor:

Ribas u društvu UFC prvakinje

Novopečena UFC-ovka Amanda Ribas neće svoju karijeru u Octagonu započeti 7. srpnja u Las Vegasu kako je bilo najavljeno. Nime, jedna od posljednjih ženskih UFC akvizicija je označena od strane USADA-e kao borkinja koja je potencijalno prekršila anti-doping pravila.

Uzorak uzet 7. lipnja je prema pisanju američkih medija potvrdio mogući pad na doping testu te je USADA obavijestila UFC. Američka promocija je brzo reagirala te je Ribas maknula s popisa borbi za TUF Finale u Las Vegasu zakazano za već spomenuti 7. srpnja. Brazilka se u svom UFC debiju trebala sučeliti protiv Juliane Lime.

“Zbog potencijalnog kršenja anti-doping pravila i zbog blizine same priredbe, Ribas je maknuta s popisa borbi i UFC trenutačno traži zamjenu”, stoji u priopćenju UFC-a.

Ribas u karijeri ima 6 pobjeda i jedan poraz, a posljednji je put nastupila prije samo mjesec dana u svom rodnom Brazilu. Svladala je prekidom Jennifer Gonzales Aranedu u promociji Max Fight. Tamo očito nije bilo testiranja na nedozvoljena sredstva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI