Nova prozivka Mickeyja Galla- Ovaj put zatražio jednog od najiskusnijih veterana i legendu sporta! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2018 17:07h Autor:

Mickey Gall

UFC-ov velteraš Mickey Gall je, osim pobjedama gušenjem nad popularnim imenima, postao poznat i po prozivanju potencijalnih budućih protivnika nakon borbe.

Ništa drugačije nije bilo niti na UFC Lincoln priredbi gdje se 26- godišnjak vratio nakon prvog poraza u karijeri i u prvoj rundi Georgea Sullivana završio gušenjem s leđa, kao što je završio i sve dosadašnje protivnike.

Gall je nakon pobjede nastavo tradiciju prozivanja poznatih imena. U UFC je došao prozvavši WWE zvijezdu CM Punka kojeg je zatim osramotio u njegovom MMA debiju. Nastavio je sa popularnim Sageom Northcuttom kojeg je zatim u borbi također završio. Neuspješan je bio tek u posljednjoj prozvici prije ove kada je izazvao bivšeg borca, još uvijek umirovljenog UFC analitičara Dana Hardyja koji je poziv na “fajt” glatko odbio.

No nakon pobjede u Lincolnu, Gall je ponovno odlučio pucati visoko, ali je ovaj put mudro izazvao borca za kojeg je puno manja šansa da će odbiti poziv.

“Želim pričati o svojoj sljedećoj borbi. Želim se boriti u Gardenu. Trećeg studenog se želim vratiti u Madison Sqwuare Garden. Želim, ili revanš protiv tipa s kojim sam se tamo borio posljednji put, ili novu borbu protiv Sagea Corncutta, ili želim legedu. Želim Diega Sancheza. U Gardenu. Vratio sam se, dušo!”

Sanchez je pobjednik prve sezone The Ultimate Fighter turnira i jedan od boraca s najdužim stažom u UFC-u (prvu borbu u promociji odradio 2005.). No prije svega, Sanchez je poznat kao borac koji ne mari previše za svoju sigurnost ili taktiku te je uvijek voljan dobro se potući zbog čega je kroz godine postao miljenik fanova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI