Nova prilika za spektakularni okršaj? Rodriguez nedugo nakon čudesne večeri dobio zanimljivu prozivku: ‘Hoće li ikada spomenuti moje ime?’

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2018 18:16h Autor:

Yair Rodriguez (Instagram)

Nakon fantastičnog nokauta koji će debelim slovima ostati upisan u UFC-ovoj povijesti, na ‘adresu’ Yaira Rodrigueza stigla je i prva prozivka.

Način na koji je Meksikanac u posljednjoj sekundi UFC-ove priredbe u Denveru zaustavio Chan Sung Junga definitivno će prema samom vrhu kategorije i još većim imenima pogurati ovog talenta, no postoji jedan čovjek kojemu je prije toga ostao nešto dužan.

Njegovo ime je Zabit Magomedsharipov 27-godišnji dagestanski ‘stroj’ koji svojim nastupima redovito oduševljava fanove. Njih su se dvojica, naime, trebala sučeliti još u rujnu na UFC 228 priredbi, no taj je fanovima jako zanimljivi dvoboj propao zbog Rodriguezove ozljede.

Još od toga dana Zabit uporno traži novi datum za taj okršaj.

“Hoće li ikada spomenuti moje ime?? Ili da jednostavno nastavim dalje?” – pitao je Magomedsharipov preko Twittera Danu Whitea i UFC-ovog ‘matchmakera’ Seana Shelbyja.

Ovaj talentirani borac perolake kategoriji trenutno iza sebe ima 16 pobjeda i samo jedan poraz, a posljednja je četiri trijumfa upisao u UFC-ovom Octagonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI