Nova ozljeda Bryana Carawaya, preko godinu i pol dana je bez nastupa

UFC 21.11.2017 17:13h Autor:

Bryan Caraway

Sve je izgledalo fenomenalno za Bryana Carawaya u svibnju prošle godine. Došao je do svoje najveće pobjede do tada te time postao kandidat za napad na naslov UFC-ove bantam kategorije. No, od tada nije odradio niti jednu borbu, a sad je zbog ozljede prisiljen i otkazati ovu koju je imao ugovorenu za dva i pol tjedna.

Caraway (21-7, 6-2 UFC) se trebao boriti protiv Lukea Sandersa na Fight Night 123, koji se održava u Fresnu 9. prosinca. Ipak, ova ozljeda je samo još jedna u nizu koja nevjerojatno otežava karijeru ovog borca, koji je slavio u četiri od posljednjih pet mečeva te se promovirao kao ime samog vrha kategorije do 61.5 kilograma.

A sve je izgledalo tako sjajno u svibnju prošle godine, kad je Caraway nanio prvi poraz u karijeri Aljamainu Sterlingu, što je ujedno bila njegova najveća pobjeda do tada. Odmah se našao na respektabilnom mjestu ljestvice kategorije i čekao se njegov idući ispit, odnosno borba kojom bi vjerojatno postao izazivač. Zbog ozljede nije uspio istu ugovoriti odmah, no zato ju je ugovorio za siječanj ove godine. Ipak, taj okršaj protiv Jimmiea Rivere je također morao otkazati zbog ozljede. Nakon novog oporavka je ugovorio spomenutu borbu protiv Sandersa, no sada je prisiljen otkazati i nju.

Da stvar bude gora, Caraway je samo jednom nastupio i u 2015. godini te će biti zanimljivo vidjeti u kakvoj će se formi vratiti jedan od najboljih parteraša u kategoriji. Da stvar bude gora, Caraway je ove godine raskinuo i vezu s dugogodišnjom zaručnicom Mieshom Tate, s kojom je zapravo zajednički krenuo u MMA vode. Ipak, i dalje je ostao njen trener.

UFC Fight Night 123 predvode Cub Swanson i Brian Ortega, a UFC je rekao kako će Sandersu pronaći novog protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI