Nova katastrofa za UFC: Otpao meč Rockold vs. Gustafsson (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2018 10:00h Autor:

Alex i Luke

Ništa od jednog od najiščekivanijih UFC mečeva 2018. godine. Barem ne za sada! Govorimo o prvom meču bivšeg prvaka Lukea Rockholda u poluteškoj kategoriji, koji se trebao dogoditi protiv Alexandera Gustafssona.

Naime, prema pisanju MMAFightinga, pregovori UFC-a s ova dva borca oko meča na UFC-u 227 (Los Angeles) su trenutačno pauzirani. Razlog je ozljeda noge koju je Rockhold pretrpio na treningu prošlog tjedna. Sam bivši prvak je objavio video na kojem mu šivaju rasparanu potkoljenicu, a zbog čega će morati pauzirati neko vrijeme. Ozljeda se prema objavi poznatog reportera Ariela Helwanija pokazala kao teža nego što s mislilo u prvi mah, pa UFC mora prekrižiti ovaj meč s UFC-a 227 te se moraju okrenuti drugim rješenjima.

U posljednjem meču Rockhold je nokautiran od strane Yoela Romera na UFC-u 221. To je i potaknulo njegov premještaj iz srednje u polutešku kategoriju.

Iza Gustafssona je duga pauza, nije se borio još od meča u kojem je nokautirao Glovera Teixeiru prošlog svibnja.

U nastavku članka pogledajte Twitter objave na kojima se Rockholdu šiva potkoljenica. Upozoravamo da objave nisu za one slabijeg želuca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI