Nova katastrofa Strikeforcea! Melendez se ozlijedio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2012 08:15h Autor:

Gilbert Melendez

Strikeforce se potpuno neočekivano našao u novim velikim problemima nakon što je u petak navečer objavljena informacija da je Gilbert Melendez morao otkazati svoj nastup na velikoj priredbi planiranoj za siječanj.

Oklahoma će za otprilike dva mjeseca ugostiti veliku i gotovo sigurno posljednju priredbu Strikeforce organizacije koja se nakon toga gasi. Neki borci ostat će bez posla, a neki će dobiti priliku nastaviti karijeru u UFC-u. No, posljednju priredbu moraju organizirati zbog ugovora s TV kućom Showtime. Isplanirana je  bila velika priredba s tri meča za njihovu titulu prvaka, no aktualni prvak Gilbert Melendez je ipak morao otkazati nastup zbog teže ozljede.

Poznato je samo prema informacijama portala Tatame da je Melendez na treningu zadobio težu ozljedu ramena te da će neko vrijeme morati izbivati s treninga, a jednom kad se bude vratio mečevima, čekat će ga borba u UFC-u.

"Nije još ništa službeno, ali istina je da se teško ozlijedio. Ne vjerujem da će se stići oporaviti za meč u siječnju, a takvo razmišljanje potvrdio nam je i doktor nakon obavljenog pregleda. Sad ćemo svu energiju uložiti u što brži oporavak", rekao je njegov trener Cesar Gracie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI