Nova Gađaonica: Pogodite rezultate UFC-a 159 i osvojite FFC majicu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2013 14:52h Autor:

Gađaonica

UFC 159 nam 28. travnja s početkom u 04:00h donosi fantastičan okršaj Jona Jonesa i Chaela Sonnena za titulu prvaka, ali i još nekoliko MMA superdvoboja koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Izravni prijenos pogledajte na Fight Channel PPV-u, a dobrim predviđanjem ishoda mečeva možete u najnovijoj Gađaonici osvojiti i Final Fight Championship majicu!

Nakon što je u travnju 2011. protiv Mauricija Shoguna Rue osvojio vrijedni pojas, Jones ga je impresivno obranio protiv Jacksona, Machide, Evansa i Belforta. Neki će reći da je Sonnen možda najslabiji od svih ovih protivnika, no oprez Jonesovog kampa uoči povijesnog, neodržanog UFC-a 151 i odbijanje Sonnena kao protivnika nam govori suprotno. Sonnen je respektabilan hrvač koji može namučiti svakoga pa tako i za sada impresivnog Jonesa. Nitko mu nije davao previse šanse niti protiv Andersona Silve pa ga je u prvom njihovom dvoboju dijelilo tek nekoliko sekundi do najvećeg iznenađenja u MMA svijetu posljednjig godina. Upravo iz tog razloga je glavni meč UFC-a 159 izazvao toliko zanimanja javnosti.

Kao co-main event večeri priredbe u New Jerseyju će poslužiti dvoboj u srednjoj kategoriji između Michaela Bispinga i Alana Belchera. Radi se o samom vrhu ove divizije i dvoboju dva borca koji su u svojim zadnjim mečevima teško poraženi – Britanac nokautom od Belforta, Belcher odlukom od Okamija. Ukoliko žele ostati u krugu "contendera", obojica očajnički trebaju pobjedu pa se očekuje borba na doslovce život ili smrt. Kvaliteta ovih gladijatora nije upitna, a koliko je Belcher dokazani parteraš, toliko je Bisping sjajno potkovan na svim poljima slobodne borbe.

NAGRADA: Forumaš s najviše bodova / pogođenih ishoda borbi osvaja Final Fight Championship majicu! Svoje prognoze možete objaviti na Fight Site forumu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI