Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nova doza McGregora! Pogledajte izbor pet njegovih najboljih izjava nakon borbe (VIDEO) | Fight Site

Nova doza McGregora! Pogledajte izbor pet njegovih najboljih izjava nakon borbe (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2018 11:23h Autor:

Joe Rogan i Conor McGregor

Budući da je idući UFC event na rasporedu onaj dugo očekivati UFC 229, kojeg predvode Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov, ne trebamo se čuditi što je krenula i žestoka promocija. Možemo se samo radovati materijalima koji nas na isti nabrijavaju. A tko se ne voli prisjetiti toga kakav je McGregor majstor verbalnog izražavanja?

Nakon što smo se prisjetili kako McGregor izgleda na press konferencijama te nakon što smo pogledali posljednju press konferenciju, sada je u redu prisjetiti se toga kako izgledaju izjave u kavezu nakon pobjeda.

Irac jednostavno uvijek ima spremne prave stvari za izjaviti i nema sumnje kako iste priprema već i prije borbe. Zapravo, ne treba čuditi ako sve verbalno kod njega ulazi u strategiju borbe, bilo da je riječ o izjavama prije ili nakon okršaja u kavezu. Tako je uvijek nakon borbi znao pronaći način kako da uz pomoć samo par izjava i dalje ostane glavna tema te je na taj način zapravo izgradio svoj zvjezdani status.

11 dana prije nego što će ući u kavez odraditi svoju vjerojatno najtežu borbu do sada, McGregor je dobio mjesto na UFC Youtube kanalu s kompilacijom pet odabranih, po njihovom sudu najboljih izjava, koje je Conor McGregor izrekao nakon određenih svojih pobjeda.

I nema se što drugo reći nego da je stvarno majstor kakav se ne rađa dva puta!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI