Nova doping katastrofa za UFC: Pao i posljednji pobjednik TUF-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2017 10:16h Autor:

Jesse Taylor s ekipom

USADA, američka anti-doping agencija koju je unajmio UFC kao oruđe protiv doping prijestupnika, je u srijedu objavila još jednu razočaravajuću vijest. Pobjednik 25. sezone “reality showa” The Ultimate Fighter Jesse Taylor je označen kao potencijalni prijestipnik nakon što je njegov uzorak uzet izvan natjecanja 22. kolovoza, bio pozitivan na za sada neutvrđenu supstancu.

Taylor je pao na doping testu samo dva mjeseca nakon slavlja protiv Dhiega Lime u TUF Finalu, čime je izborio novi ugovor s elitnom MMA promocijom.

Amerikanac se trebao boriti 18. studenog protiv Belala Muhammada na UFC-u u Sydneyju, no dvoboj je nakon USADA-ine obavijesti ekspresno maknut s popisa.

Podsjećamo kako je Taylor upravo na TUF-u 25 napravio veliki “comeback”, nakon što je 2008. uprskao stvar u istom natjecanju. Tada je izbačen radi problematičnog ponašanja te nije mogao sudjelovati u finalnom turinru TUF-a 7. Devet godina izbivanja iz Octagona je proveo po razno raznim promocijama da bi se pobjedonosno vratio 7. srpnja slavljem protiv Lime.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI