Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nova analiza otkrila: Jones je pao na testiranju zbog krivih pilula | Fight Site

Nova analiza otkrila: Jones je pao na testiranju zbog krivih pilula

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2016 18:31h Autor:

Jon Jones

Jon Jones i dalje pokušava očistiti svoje ime nakon što je pao na dopinškom testiranju uoči UFC 200 na kojem se trebao boriti za pojas protiv Daniela Cormiera. Jones je bio pozitivan na dvije supstance i dobio je privremenu suspenziju, a bivši prvak tvrdi da nije svjesno uzeo ništa već da su preparati koje je koristio bili kontaminirani zabranjenim tvarima.

Jonesov odvjetnik Howard Jacobs potvrdio je ovog tjedna da je USADA testirala proizvod koji je Jones koristio i otkrila da je sadržavao obje supstance na koje je Jones bio pozitivan.

“Otkrili smo izvor zabranjenih tvari, stigle su iz proizvoda koje je Jones uzimao i na kojima nije bilo upozorenja da sadrže sporne tvari. Testirali smo ga, znam da je i USADA neovisno testirala isti proizvod i njihovi rezultati potvrđuju ono što smo našli. Poslali smo im iste pilule na testiranje i pronašli su iste tvari”, rekao je Jacobs.

Jonesovo saslušanje na arbitraži zakazano je za 31. listopada u Los Angelesu, a pred Nevadinom disciplinskom komisijom 10. studenog. Kazna bi mogla biti godinu dana suspenzije, ali i mogao bi proći samo s opomenom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI