Northcuttov otac otpisao mogućnost borbe Sagea i Mickeyja Galla u New Yorku

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2016 16:39h Autor:

Sage Northcutt & Mickey Gall

Mickey Gall je dobio i iskoristio priliku, te brzo stekao veliku medijsku pozornost tako što je prošlog vikenda na UFC 203 priredbi pokvario MMA debi slavnog kečera Phila “CM Punk” Brooksa.

Nakon što je “Punka” zaustavio gušenjem nakon samo dvije minute jednostrane borbe Gall je u želji da nastavi “hype” oko vlastitog imena prozvao jednu od najpopularnijih mladih zvijezda u organizaciji, “Super” Sagea Northcutta, koji je, baš kao i Gall, u UFC došao preko emisije “Looking For a Fight”.

Northcuttov tim je izrazio interes za borbom, kao i predsjednik kompanije Dana White, međutim, šansa da se već u studenom obračunaju na velikom UFC-u 205 u New Yorku brzo je pala u vodu nakon što je Northcuttov otac otkrio loše vijesti.

“Sage nikako ne može biti spreman za tu priredbu jer nije u mogućnosti trenirati iz više razloga. Sage ima stafilokoknu infekciju. UFC pokušava naći prvaog doktora za infekcije da ga pregleda ovaj tjedan”, rekao je Mark Northcutt MMA novinaru Jonathanu Shrageru.

Podsjećamo, stafilokokna infekcija je Northcutta mučila i kada se u siječnju suočio s Bryanom Barbarenom i doživio prvi poraz u karijeri. Mladi borac je tada izjavio da zbog bolesti nije mogao dobro disati, niti skidati kile, zbog čega je taj meč oidradio u velter kategoriji.

Oporavio se na UFC-u 200 gdje se vratio u laku i izborio odluku nad Enriqueom Marinom, upisavši tako treću pobjedu u UFC-u.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI