Norman Parke: Dajte mi Diega Sancheza

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2014 20:14h Autor:

Norman Parke

Norman Parke došao je do svoje četvrte pobjede u UFC-u, pored kojih još ima jednu neodlučenu borbu. Ne namjerava dugo slaviti, štoviše već ima plan za idući nastup. Želi Diega Sancheza, a također se nada UFC-ovom dolasku u Belfast.

Norman Parke je imao vrlo dobru podršku u Dublinu, iako on sam dolazi iz Sjeverne Irske. Zadovoljan je prijemom, ali vjeruje kako bi glavni grad njegove domovine mogao pružiti još veći spektakl. "Da, pričao sam s Danom o tome i on je rekao da je moguće. Bilo bi sjajno nastupiti u naslovnoj ili sunaslovnoj borbi takvog eventa. UFC nije u Belfastu bio od 2007. godine i svi bi bili sretni da se vrati", rekao je Parke.

Parke se do sad još nije borio s rankiranim protivnikom, a kraj njegovog skora, takva mu se opcija sad otvara. Ipak, on prije toga ima jedno ime u planu, koje je i naveo: "Želio bih se borio protiv Diega Sancheza. Ja sam pobjednik Ultimate Fightera, on je originalni Ultimate Fighter i volio bih se sastati s njim."

UFC je u Belfastu posljednji puta bio 2007. godine, to je bio event UFC 80, kojeg su predvodili Rich Franklin i Yushin Okami, a dvorana je bila rasprodana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI