Nokauti dana: Brutalni high kick nokauti ostali u sjeni Conora i Khabiba (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2018 11:57h Autor:

LaFlare vs. Martin

U današnji nokaut dana odlučili smo uvrstiti dva. U pitanju su nokauti iz prve dvije borbe s UFC 229 eventa, čiji su autori Tony Martin i Nik Lentz.

Tony Martin borac je koji nema veze s britanskom rock legendom, no čini se kako je i on došao do toga da ono čime se bavi radi spektakularno. Borac koji se u svom prošlom nastupu preselio u velter te tamo upisao pobjedu, u Vegasu je došao do najvećeg skalpa svoje karijere. Ryan LaFlare bio je favorit u njihovoj borbi, prvu rundu je djelovao dominantno, no onda je Martin preuzeo stvar. Već u drugoj rundi je gotovo nokautirao svog protivnika, no bolje da nije, jer se onda ne bi dogodilo ovo što je viđeno u trećoj rundi. Martin je pogodio high kick kakav je prije bio automatski vrijedan bonusa, no čini se da su došla neka druga vremena pa je nokaut očajnog Derricka Lewisa pokupio 50.000 dolara ispred ovog remek djela. Još impresivnije sve zvuči ako znamo da je Martinu ovo prvi nokaut u cijeloj profesionalnoj karijeri.

Borbu nakon toga, još jedna slična izvedba. Nik Lentz i Gray Maynard krenuli u obračun šakama, no Lentz je bio taj koji se u procesu odlučio poslužiti nogom. Brzo, precizno i neočekivao te je bivši dvostruki izazivač automatski bio na podu, gdje je borba brzo završena. Također, niti ovaj fantastičan potez nije donio bonus njegovog autoru. U svakom slučaju, pogledajte i uživajte.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI