Nokaut dana: Prvi UFC nokaut Stipe Miočića! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2017 17:15h Autor:

Miočić vs. De Fries

Prisjetimo se prvog UFC nokauta Stipe Miočića, odnosno borbe u kojoj je UFC teškašima pokazao koliko dobro i kvalitetno može udariti. Također, prisjetimo se njegove prve prave UFC žrtve, Phila de Friesa. 

Miočić je u UFC stigao krajem 2011. godine te u prvom nastupu nije oduševio. Savladao je iskusnom Joeya Beltrana, no javnost nije uspjela vidjeti moć njegovih udaraca. Za to su morali pričekati još par mjeseci i Stipin duel s do tada neporaženim mladim engleskim teškašem, Philom De Friesom, majstorom partera, koji je također bio uspješan u svom UFC debi nastupu.

Ova borba ipak nije potrajala dugo, jer su obojica od početka bili spremni na otvorenu borbu na nogama, no čini se kako De Fries ipak nije bio spreman na bombe kakve tada budući UFC prvak ima u svojim rukama. Borba je potrajala tek nešto više od pola minute, unutar kojih se Miočić uspio naći u problemima, ali i brzo iz njih izaći te svog protivnika dovesti u probleme za koje ovaj ipak nije imao rješenje.

Možemo reći kako je prava UFC karijera Stipe Miočića zapravo krenula s ovom borbom, nakon čega su svi shvatili da UFC teškaši iza leđa imaju jednog borca koji bi ih mogao pokoriti i doći na vrh. Na kraju je do njega došao i ne misli ga tako lako ispustiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI