Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nokaut dana: Prvi nokaut u karijeri Jona Jonesa (VIDEO) | Fight Site

Nokaut dana: Prvi nokaut u karijeri Jona Jonesa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2015 23:01h Autor:

Screenshot

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, je jedan od najboljih boraca, ako ne i najbolji borac na svijetu. No, u privatnom životu mu ne ide tako bajno kao u kavezu. UFC mu je oduzeo titulu, suspendirao ga na neodređeno i izbrisao sa svih svojih ljestvica, uključujući onu za najboljeg P4P borca svijeta na kojoj je zauzimao prvo mjesto. U ovom članku ćemo predstaviti prvi nokaut u Jonovoj karijeri, koji je izveo u svom drugom profesionalnom MMA nastupu protiv Carlosa Eduarda.

Iako je jedan od najboljih na svijetu, Jones nije poznat po nokauterskoj snazi. Od 21 pobijede koju je ubilježio, samo dvije su završile nokautom, 7 protivnika je završio TKO-om, po 6 puta je svoje protivnike prisilio na predaju i 6 puta je slavio sudačkom odlukom. Jedini poraz je doživio u meču s Mattom Hamillom zbog čudne diskvalifikacije jer je koristio udarce laktovima “6-12”. Sudac Steve Mazzagatti je primio brojne kritike na račun suđenja u tom meču, što nije bio jedinstven slučaj kad je u pitanju “omiljeni” Whiteov sudac. 

Još uvijek traje sudski proces za Jonovo izazivanje prometne nesreće s teškim posljedicama i bježanje s mjesta nesreće. Ako se bude htio vratiti u MMA, to će biti tek kad riješi probleme u privatnom životu, kako je izjavio Dana White.

Meč je održan 19. travnja 2008., na eventu Battle Cage Extreme 4. Jones je 24 sekunde nakon početka treće runde lijepim desnim krošeom nokautirao protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI